Privatlivspolitik

Spørgsmål:

Har du nogle spørgsmål eller kan jeg på anden vis hjælpe dig, er du hjertelig velkommen til at kontakte mig på line@linepryds.dk

Kærlig hilsen

Line

Privatlivspolitik:

Behandling af personoplysninger
I forbindelse med køb af produkter hos  Linepryds.dk har du indtastet navn, e-mail-adresse og telefonnummer. De oplysninger bruges til at udarbejde din faktura for at kunne gennemføre dit køb. 

Jeg gemmer en elektronisk kopi af fakturaen i 5 år, jævnfør bogføringslovgivningen, jf. persondataforordningens art. 6(1)(c), herefter slettes de.

I forbindelse med personlige forløb, tager jeg noter på et stykke papir af vores samtaler. Det gør jeg for at kunne hjælpe og vejlede dig bedst muligt. De noter opbevarer jeg i et aflåst skab på mit kontor, mens dit forløb står på. Herefter makulerer jeg noterne, medmindre vi aftaler andet.

Datasikkerhed
Dine oplysninger bliver udelukkende brugt til det formål, de er givet til, dvs. køb af produkt og/eller modtagelse af mails. 

I tilfælde af akut sygdom hos mig, bruger jeg dit telefonnummer til at kontakte dig for at flytte din session. Uanset om jeg har fået dine personoplysninger via mail til line@linepryds.dk

eller via tilmelding til inspirations- og nyhedsbrev, eller via køb af produkter, behandler jeg dine oplysninger sikkert og fortroligt i henhold til den gældende lovgivning.

Hvis du har spørgsmål til at behandlingen af dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte mig på line@linepryds.dk

De bedste hilsner
 Line Pryds